Förnya ditt hem

Det är alltid trevligt att förnya sitt hem, det kanske inte behöver betyda att man totalrenoverar och gör om allt som kan göra om i en lägenhet eller ett hus. Det kan räcka med att byta gardiner så känner man en lustfylld känsla.

Nya möbler

Kanske soffan har gjort sitt och det är dags att titta på något nytt. Oavsett vad ni är ute efter så kan vi rekommendera Reforma Sthlm som säljer just inredning och möbler online. Du hittar garanterat något nytt som passar i ditt hem. Att inreda sitt hem är inte att skaffa det hippaste och senaste utan att göra det så att du och din familj trivs med hemmet. Kanske ni vuxit ur matbordet och behöver ett större för att få plats alla vid middagar och andra tillfällen.

Tapetsera om

Att tapetsera om behöver inte betyda att det tar allt för lång tid. Beroende på storleken på rummet så kan du har fixat allt på en helg. Både med förarbete, tapetsering och tillbaka med möblemanget. Det är en skön känsla när man fått något nytt och fräscht på väggarna. Möblerna som kanske kändes lite udda kan nu få en helt ny framtoning.

Måla om

Vissa gånger kan det räcka med att måla om, om det är en tapet som det går att måla över så slipa enbart ner tapetskarvar och spackla det som behöver spacklas. Fram med målarpenslar, rollers och färg för att förändra ett rum. Det enkla är att om man inte blir nöjd med det hela så kan man året därpå måla om igen eller tapetsera rummet istället.