Duka upp till fest

Har ni precis blivit klart med renoveringen av ert kök så kan det passa att duka upp till fest och bjuda in vänner och bekanta för att se hur bra det blev. Självklart så ska ni vara stolta över det arbete ni lagt ner på renoveringen och varför inte passa på att visa upp allt med en sprakande fest.

I samband med att det blivit ett nytt kök så kanske ni ska passa på att skaffa nytt porslin. Ta en titt online om det finns något som skulle passa in i ert nyrenoverade kök. Det finns mycket snyggt som säkert skulle passa in hemma hos er. Och varför inte passa på innan ni ska ha er stora fest. Om ni inte får plats alla kring ert nya matbord så kan ni tillfälligt långa något bord av grannar så ni alla får plats. en stor vit duk som täcker båda borden gör att man inte ser någon skillnad på borden.

Se också till att fixa alla småsaker som kanske finns en risk att man glömt bort. Det kan vara golvlisten där bakom någon dörr eller den sista taklisten som skulle sättas upp men det kom något annat i vägen. Att bjuda hem vänner är alltid bra för att slutföra en renovering. Det blir också en anledning att städa ordentligt i hela huset. Om det mot förmodan skulle vara så att ni är rätt slita efter renoveringen så går det alltid att anlita en firma för hemstäd.