Blanda olika inredningsstilar

Inredning är bildligt talat på tapeten och har så varit nu under några år. Intresset ökar allt mer och de olika inredningsprogram som visas på tv får inspirationen att flöda även hos dem som inte annars är så insatta i inredningstänket. 

Det finns så många olika stilar att använda sig av och det kan vara en fördel att blanda dem smakfullt för att slutligen skapa sin egen oas hemma där man kan slappna av och känna lugn och ro. Det kan vara allt ifrån att använda sig av en mer klassisk stil eller vintage som egentligen är ganska tidlöst och passar särskilt bra nu när det är så populärt att återbruka gamla saker och möbler. 

Ibland kan man vara tvungen att mixa olika stilar om man exempelvis flyttar ihop med sin käraste som har med sig sitt bohag. Det kanske är den gamla slitna favoritfåtöljen, en skänk eller tavlor som har stort emotionellt värde för partnern som man inte bara kan kasta ut. Här gäller det att hitta ett sätt att få allt att smälta ihop på ett bra sätt. 

Glöm inte att använda dig av naturen när du inreder. Inred med växter, textiler och belysning av olika slag för att få en ombonad mysig hemtrevlig känsla genom hela huset eller lägenheten.